Menu

Festen fortsætter !!!

image
04. september 2017 kl. 09:37

 

Nogle gange må man bare nive sig i armen for at se om det virkelig kan være rigtigt.  Kan de fantastiske resultater blive ved med at tikke ind på kontoen ? Ja åbenbart - med hårdt arbejde fra både spillere, vores fantastiske trænere og ledere og ikke mindst alle de dejlige frivillige mennesker der kæmper for klubben. Landsholdspausen var ikke noget der satte Ishøj IF´s imponerende resultater på pause.

Ugen startede med en hel del kampe mandag aften.  U13 pigerne mødte et ganske velspillende Sorød FC hold.  Undertegnede var forbi anlægget og overværede vores piger udspille gæsterne og hive 3 point hjem med en flot 6-1 sejr - godt gået piger.

Vores 8mands senior, der spiller i mesterrækken, tog til Hvidovre og mødte Avedøre BK.  Også her var Ishøj IF overlegene og hev en 2-5 sejr hjem.  

I 8mands motionsrækken var der lokalopgør da Torslunde kom på besøg i Ishøj´s hovedstad.  Heldigvis for Torslunde var hjemturen ganske kort efter at vores gutter slog dem 3-1.

Aftenens sidste kamp tog 8mands superveteranerne sig af med en tur til Glostrup.  Også her var der storsejr til vores erfarne drenge der hev en 4-8 sejr med hjem og så var ugen ligesom igang.

Tirsdag var der lagt op til højdramatik da vores U14 1.holdsdrenge skulle møde Holbæk i ungdomspokalen.  Holbæk (der spiller i Øst1)  fik lov at opleve Ishøj Stadion´s snorlige græsbane og fik enda lov at score en enkel gang.  Frygt dog ikke… vores drenge nettede 2 gange og er dermed videre til næste runde hvor Greve (fra Øst 1) står som modstander.

Onsdag var det tid for 11mands veteranerne.  En lang tur til Allerød resulterede i en sten sikker 0-4 sejr 

Torsdag bød på målfest for alle pengene.  U10´s 1.hold, der spiller U11 (8mands) fik naboerne fra Taastrup på besøg.  Vores gutter virkede veloplagte og med en pauseføring på 7-1, med sambabold til tider, var sejren aldrig i fare.  Kampen endte 10-2 som sender drengene op på en foreløbig 3. plads.   

Igen skulle 8mands senior fra motionsrækken på græsset og denne gang var det naboerne fra Hundige BK der stod og bankede på.  Hundige drengene blev dog aldrig lukket ind men måtte derimod tage hjem med et 11-2 nederlag til vores gutter.

Torsdagens sidste kamp var mellem Glostrup og Ishøj IF 2.holds senior.  Her kørte gutterne en sikker 1-4 sejr hjem.

Fredag aften bød på lokalopgør da vores U15 piger bød Brøndby IF på lidt fodboldopvisning.  2-0 til vores piger og en foreløbig 1.plads med 3 kampe og ligeså mange sejre.

Lørdag lagde vores damesenior ud med et opgør mod Rødovre.  En velspillet kamp med masser af dejlig fight resulterede i en 4-2 sejr.

U12´s 1.hold var taget til Hvidovre hvor BK Friheden ventede.  Igen var gutterne veloplagte og endte også med at hive en sikker 3-6 sejr hjem.

Lørdagens kæmpekamp var naturligvis lokalopgøret mellem vores 1.senior og Greve.  Undertegnede var mødt op 15 minutter før kickoff og kunne mærke den gode stemning i truppen.  Vejret var fantastisk og kampen skulle vise sig også at blive det.  Kun 10 minutter var spillet da Mustafa Simsir får bolden ude på venstre kanten, og som sædvanligt sætter lynet i 7 gear, dribler et par mand og afslutter sikkert - en 0-1 føring til Ishøj IF en realitet.  Simsir var ganske veloplagt og ikke mere end 5 minutter skulle der gå før han igen var på spil.  Greve drengene kunne simpelthen ikke følge med når han kom op i fart og igen får han smidt kuglen i nettet.  Her efter kørte vi bolden lidt rundt og fik også spillet os til et par chancer.  Greve havde da også et par chancer i først halvleg, men lige inden pausefløjtet får Simsir søreme bolden igen ude på venstrekanten, kører sin sædvanlige tur hvor 2-3 mand bliver sat af og oppe ved baglinjen sender han bolden skråt tilbage i feltet hvor kaptajn Baris kommer i løb og ganske intelligent med en hård inderside styrer han bolden forbi Greve´s keeper og stillingen 0-3.  I 2.halvleg var vi total overlegene og kørte kuglen rundt på banen.  Målene blev dog ikke flere men en flot 0-3 sejr sikrer os en foreløbig flot 4.plads.  Undertegnet blev ganske imponeret over samtlige spillers flotte spil.  Uanset hvor på banen vi bliver presset, spiller vi os altid ud af situationerne.  Ikke kun effektivt men også ganske underholdene boldspil de har gang i.

Søndag morgen skulle U13 pigerne igen ud på græsset.  Her var Taastrup dukket op og igen hev pigerne en sejr hjem, 3-2.

U14´s 2.holdsdrenge tog imod BK Rødovre og efter at have været bagud 0-2 viste gutterne karakter, kom stærkt tilbage og vandt kampen 3-2. Flot drenge.

Serie 6 holdet bød Såby op til dans på hjemmebane.  Et målrigt affære skulle det vise sig at være men vores drenge løb med sejren 6-5. 

8mands senior fra mesterrækken (pulje 1) tog til Albertslund og tog hjem med en 0-3 sejr.

Nu var det tid for U19 drengene at rejse sig efter sidste uges nederlag.  B1973 fra Herlev kom til Ishøj og det skulle vise sig at være en lang søndag for gæsterne.  Vores gutter kørte dem over 10-2 og helt tydeligt at de er mentalt ovenpå.  Godt gået gutter.

U17 spillede en hård kamp mod Røde Stjerne BK hvor pointdeling blev en realitet med cifrene 3-3.  

Igen venter der en uge med masser af kampe og ikke mindst hård træning på banerne og undertegnede vil igen glæde sig til at overvære alle de kampe han kan nå, og læse om resten.

 

/Bestyrelsesformand
Gudmund Holm

Nyheder DBU Sjælland

Nyheder Bold,dk

Nyheder DR