Menu

Uge 34

image
27. august 2017 kl. 22:04

Opfølgningen på den store succes start

 

Efter sidste uges fantastiske start var det tid til at følge op på de fine resultater rundt omkring og ikke mindst hård træning på programmet.

 

Tirsdag var der lokalopgør da vores 2.hold (senior), der spiller i serie 3 skulle møde Mosede BK på udebane.  Efter en velspillet kamp endte gutterne med at hive alle 3 point med hjem med slutresultatet 0-1.

 

Onsdag blev der spillet en del kampe og blandt andet var det tid for U14´s første hold at prøvekøre Ishøj Stadion forinden lørdagens storkamp hos senior 1.  Jægersborg BK kom på besøg og lagde hårdt ud.  Gæsterne kommer foran 0-2 efter blot 18 minutter men kun 10 minutter senere reducerer Marco Bruhn til 1-2.  Det holder dog ikke længe for kun 3 minutter senere scorer gæsterne til 1-3. Igen går der kun 3 minutter før vi igen får scoring og denne gang er det Zico Jr. Marecaldi og pausestillingen derfor 2-3 til Jægersborg BK.  Med 2 minutter igen udligner Mathias Burmeister Larsen til 3-3 og i 4.minuts overtid scorer Selim Baskaya direkte fra frispark og sikrer Ishøj IF de 3 point.  

 

Vores erfarne drenge fra “veteran” kører Egevoldens Idræts Club midt over og sejrer 5-0 og deres rollemodeller fra “superveteran” sejrede BK Vest fra Rødovre med cifrene 4-2.

 

I 8 mands motionsrækken var der lokalopgør i landsbyen og Torslunde fik lov at smage lidt af Ørnens superkræfter da vores gutter kørte den sikkert hjem 0-6.  I 8 mands mesterrækken vandt vi 5-0 over SIF.

 

Torsdag aften tog vores U15 piger til Ejby og leverede de fremmødte tilskuere en vaskeægte målfest.  Med cifrene 0-13 viste holdet hvad de har at byde med og med ialt 7 mål til Kütük søstrene i første halvleg og hattrick til Meryem Baskaya i den anden blev kampen aldrig spændende.  

 

Babybold træning for anden gang på banerne og igen en kæmpe succes med enormt mange fremmødte.

 

Fredag var der så lokalopgør i bogstaveligste forstand da de to Ishøj IF hold fra serie 6 mødtes.  Heldigvis var der både ude- og hjemmebanetøj og en spændende kamp der endte 1-2 til Ishøj IF.

 

Lørdag tog U12 drengene til Taastrup for at spille imod T.G.80 IF.  Også her blev der leveret mål for alle pengene og efter at hjemmeholdet formår at reducere i sidste sekund delte de to hold pointene med slutresultatet 6-6.

 

U15 drengene tog på en nem opgave til Roskilde hvor KFUM BK fik tæv, 0-7.  

 

 

Græsset på Ishøj Stadion var nytrimmet, og støvsuget da vores 1.senior skulle forsøge at følge op på sidste uges flotte resultat.  Favoritterne fra Køge Nord FC kom på besøg og der var lagt op til brag af en kamp.  De knap 400 fremmødte tilskuere fik da også underholdning for alle pengene i en kamp der havde det hele.  Vi kommer foran hurtigt i 2.halvleg på mål af Ihsan Cimen og herefter presser gæsterne på.  Vi scorer også til 2-0 men målet annulleret for offside.  Med 12 minutter igen får gæsterne tildelt straffespark og reducerer til 1-1 og blot et par minutter senere scorer de igen til 1-2.  Dejligt at se at vi kan spille lige op med de allerbedste i Sjællandsserien og nu gælder bare at tanke op til næste svære opgør som er lokalopgøret mod Greve.

 

 

Her i weekenden blev der afholdt FCN stævne for alle samarbejdsklubberne og Ishøj IF var repræsenteret af U10-1 og U11.  Efter en dejlig dag med masser af bold tog alle drengene med forældre og søskende på RTD Park og så hjemmeholdet tæve naboerne fra FCK 3-0.  Her mødte de en hel del Ishøj IF spillere og trænere der havde valgt at benytte deres FSN kort og komme en tur på stadion.

 

 

 /Bestyrelsesformand
Gudmund Holm

 

Nyheder DBU Sjælland

Nyheder Bold,dk

Nyheder DR