Menu

Fodboldteam

Dette er et udbud til øvede juniorer (11-15 år) og alle seniorudøvere hos Falcons Cheerleaders.

Vi har oprettet muligheden for kun at tilmelde sig det hold der laver opvisning til Ishøj IF’s danmarksserieholds fodboldkampe. Dette er for dem der venter på at få oprettet et konkurrence hold indenfor deres niveau og alderstrin og for dem der bare ikke har tiden til at gå på et konkurrencehold.

Der er fodboldkampe hver anden lørdag (datoer meldes ud snarest) og vi vil holde træningerne umiddelbart lige inden, så alle cheerleaders er opvarmede og klar til når kampen starter.

Prisen for at gå på dette hold er 100kr om måneden hvis man kun er tilmeldt dette hold. Er man derimod udøver på Falcons Edition eller det kommende Falcons seniorhold, er det inkluderet i kontingentet herfra.

Er du eller dit barn udøvere på et andet hold, så henvend dig til dit holds træner og hør om det er muligt også at deltage ved fodboldkampe og støtte vores dejlige fodboldafdeling.

Trænerne på dette hold er Signe Agermose og Aleksandra Tomczak som kan kontaktes på s.agermose@soekanten.dk eller tomczak87aleksandra@gmail.com