RESULTAT : 1-2 (0-0)
“UNØDVENDIGT NEDERLAG”
Desværre tabte Ishøj IF dagens topkamp med 2-1 til Vanløse.
Det var tydeligvis to hold, der havde enorm respekt for hinanden og man gav ikke ikke mange cm væk i nærkampene.
Hele første halveg, var begge hold meget velorganiseret og skabte kun sporadiske chancer.
Derudover havde Stuckler to gode langskudsforsøg, mens Vanløse var farlige på en returbold efter et hjørnespark.
Første halveg endte derfor målløst, 0-0.
Det lignede absolut at en dødbold kunne være det, der åbnede kampen op 🙃
Anden halveg startede Vanløse en smule bedre end Ishøj IF og havde et par hjørnespark i træk, som hjemmeholdet dog fint fik afværget.
Efter 51 minutter fik Ishøj IF så et hjørnespark som Stuckler så selvfølgelig fik sidste fod på efter et flot træk, 1-0 ⚽️
Vanløse havde ikke skabt noget som helst og derfor sad man egentlig ret rolig på tilskuerpladserne, selvom den kun stod 1-0.
Men desværre i det 66.minut blev et dårligt udført frispark rettet af i muren og gik ind i siden til 1-1.
Herefter bølgede spillet frem og tilbage og på en af Vanløses få farlige angreb fik de scoret på et velplaceret spark til 1-2 efter 77 minutter.
Det sidste kvarter blev ét stort bombardement af Vanløses spillere, som var fuldstændig drænet for kræfter.
To kæmpe chancer blev taget flot af deres målmand og flere lige ved og næsten situationer førte ikke til noget.
Resultatet blev desværre 1-2 til stor glæde for Vanløse IF’s sympatiske spillere, men også for deres dybt usympatiske træner.
Han koncentrerede sig simpelthen mere om at råbe af Ishøj-spillerne og lederne end at koncentrere sig om sit eget hold.
Selv cheftræner Erdogan, som altid er så rolig, fik han provokeret tilstrækkeligt til at Erdogan måtte hæve stemmen gevaldigt sidst i kampen.
Ishøj IF medier (IM) fik følgende korte interview med cheftræner Erdogan efter kampen.
IM : Et nederlag på 1-2 mod Vanløse. Var det et fortjent nederlag ❓
EA : Det var en meget lige kamp mellem to gode hold. Vi kunne sagtens have vundet som Vanløse kunne. De udviste større skarphed og derfor var det fortjent.
IM : Du havde ændret på mange positioner og flere nye var med, selvom resultaterne ellers har været fine ❓
EA : Vi har været ude for et sandt skadeshelvede siden sidste uge. Tre mand gik ud med skader i midtugen, én havde karantæne og én var på rejse. Derfor blev det ret alternativt, men de leverede en god indsats dem der erstattede.
IM : Deres træner var konstant aggressiv overfor dommere og jeres bænk og fik også en advarsel.
Du måtte også tysse på ham højlydt på et tidspunkt. Hvad skete der ❓
EA : Jamen han skiftede hans bedste spiller Cole ud til sidst i kampen. Så gik jeg lidt hen mod deres område og gav Cole hånden og roste ham for en stor kamp. Og knægten sagde mange tak.
Så råbte træneren pludselig noget i retning af , at jeg skulle skride tilbage i mit område og bad linjevogteren fjerne mig.
Jeg blev dybt chokeret, fordi jeg egentlig bare udviste anerkendelse til en modstanderspiller, selvom mit eget hold var bagud.
Men lad det nu ligge, nogen gange kan man i kampens hede godt sige noget man normalt ikke ville gøre.